Probabil cele mai bune căști cu adevărat wireless, oficiale: cât costă Bose QuietComfort Earbuds

0 0


Dacă ai avut vreodată ocazia să testezi una dintre perechile de căști din seria QuietComfort de la Bose, te vei bucura să afli că aceeași tehnologie avansată de anulare a zgomotului de fond e acum mai portabilă.

Cei de la Bose au unele dintre cele mai bune și mai populare perechi de căști din lume. Dincolo de calitatea sunetului, popularitatea lor se datorează performanței ANC (Acoustic Noise Cancelling). Când vine vorba de anularea zgomotului de fond, căștile din seria QuietComfort te fac să uiți că ești în tren, în avion sau în aglomerația orașului. Acum, aceeași tehnologie a fost integrată într-o pereche de căști complet wireless.

După câteva săptămâni de speculații, Bose a lansat QuietComfort Earbuds. Noile căști costă 280 de dolari în SUA și, cel mai probabil, le vei găsi la aproximativ 250 de euro în Europa.

Deși nu am avut ocazia să le ascult, fiind utilizator de căști QuietComfort de mai bine de 6 ani, sunt convins că ar trebui să ofere o experiență audio memorabilă. Pentru a facilita izolarea de mediul exterior, căștile vine la pachet cu un sistem unic de prindere în interiorul urechii, disponibil în mai multe dimensiuni.

La fel ca Bose Headphones 700, experiența oferită de QuietComfort Earbuds este personalizabilă prin intermediul aplicației de mobil Bose Music. De acolo, poți ajusta nivelul de anulare a zgomotului de fond sau poți modifica parametrii audio printr-un egalizator.

Deși calitatea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica