Primul magazin din România unde poți face precomandă la iPhone 11

0 47

Noul iPhone a fost anunțat oficial. E și nu e cum te așteptai, dar mai important e că poți face precomandă la iPhone 11. Primul magazin care a anunțat precomenzile a confirmat și perioada de disponibilitate a telefonului.

Acum că noul telefon Apple a fost, oficial, prezentat, urmează perioada în care plasezi o precomandă pentru iPhone 11. Primul magazin din România care a anunțat precomandă pentru iPhone 11 este Orange.

La Orange, găsești disponibile pentru precomandă, din 20 septembrie, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, ultima linie iPhone care oferă performanță maximă, precum și noul iPhone 11 cu cameră duală. Mai mult, Apple Watch Series 5 și cel mai nou iPad pot fi comandate din 27 septembrie.
mesajul Orange pe Facebook pentru iPhone 11

Precomandă pentru iPhone 11, la Orange

În piața liberă, avantajul e că iPhone 11 nu e blocat. Cu sau fără precomandă la iPhone 11, telefonul are același preț. Sigur, dacă îl vrei printre primii, doar așa te poți asigura că-l prinzi. Partea proastă e că fie dai toți banii pe moment, fie îl iei în rate. În funcție de versiune, prețul diferă.

Sigur, de la Orange îl vei putea cumpăra și fără abonament. Operatorul încă n-a comunicat un preț oficial pentru România.

La ce preț te poți aștepta pentru noul telefon Apple

Cu anunțul său, Orange a confirmat calendarul pe care îl estimam conform strategiei Apple. Astfel, precomenzile sunt înregistrate din 20 septembrie, iar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica