Primele imagini cu noul iPhone 9 de 6.1 inch

0 1.400

Noul iPhone 9 este pregatit pe mai multe versiuni de culori. Cel mai ieftin telefon din aceasta gama este de 6.1 inch si este prevazut cu un ecran LCD in loc de OLED. Pentru piata chineza vine la pachet cu dual Sim.

Primele imagini oficiale sunt asteptate pe data de 12 septembrie, in cadrul unui eveniment organizat de Apple. Modelul de 6.1 inch ar putea avea un pret pornind de la 799 de euro.

In imaginea de mai sus se poate observa culoarea celor 3 modele prezentate „neoficial”. Momentan nu sunt date legat de disponibilitatea dual Sim si pe smartphone-urile lansate pe piata europeana.

Imaginile lansate pe net nu arata si partea din fata pentru a scoate in evidenta noul ecran LCD. Acesta este decupat pentru a face loc noului sistem Face ID lansat pe iPhone X in urma cu un an.

Data de lansate ar putea avea loc pe 21 septembrie, timp in care primele modele vor aparea si in magazinele din Romania. Problemele noilor ecrane LCD au dus la intarzierea productiei acestui model pe care multa lume si-l doreste.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica