Primele imagini cu iPhone XS si XS Plus

0 1.199

Avem in sfarsit prima imagine cu noile modele pe care Apple urmeaza sa le lanseze in curand. Conform 9to5mac se pare ca prima imagine este una oficiala insa neconfirmata la momentul de fata de catre oficialii Apple.

In prima imagine vom putea observa cele doua teelfoane suprapuse. Modelul de 5.8 inch este deasupra si seamana izbitor cu modelul iPhone X. Cele doua telefoane se pare ca vin intr-o culoare noua pentru gama de produse Apple.

Momentan Apple ne-a confirmat doar data la care noile modele vor fi scoase la lumina pentru presa. Compania a trimis deja invitatii presei pentru evenimentul Gather Round. In cadrul acestui eveniment compania va prezenta si noul Apple Watch, generatia a patra.

Data de 12 septembrie 2018 este de retinut in calendar. Este ziua in care Apple ne va dezvalui noua gama de smartphone-uri Iphone XS si XS Plus. Conferinta va putea fi urmarita si pe livestream de la orele 20:00. De pe 14 septembrie vor avea loc precomenzile, iar dupa 7 zile vor incepe si livrarile catre primii cumparatori.

7

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica