Prima trupă care duce rockul în spațiu: ce rol joacă Elon Musk

0 0

The Flaming Lips este o trupă de rock alternativ, psihedelic și experimental. A fost fondată în Norman, statul american Oklahoma, în 1983. Și acum vrea să ajungă să cânte în spațiu.

Așadar, frontman-ul Wayne Coyne a declarat, conform Futurism, că vrea să fie prima formație care să cânte în spațiu. El a adăugat că speră că CEO-ul SpaceX, Elon Musk, să îi ajute în acest sens.

„Încă îmi păstrez speranța cu faptul că Elon Musk ne poate ajuta să fim prima trupă care cântă în spațiu,” a spus Coyne.

The Flaming Lips reimaginează conceptul de cum ar putea arăta concertele în viitor.

Cum ar fi să mergi la un concert în spațiu?

Chiar dacă nu le cunoști muzica, s-ar putea să îți aduci aminte de The Flaming Lips ca acea formație care a susținut un concert în mijlocul pandemiei – fiecare membru al trupei și publicul au fost sigilați în propria bulă de plastic individuală. Un concept inedit și spectaculos despre care a vorbit toată lumea.

Deocamdată, Coyne a adăugat că este încântat de perspectiva de a merge în spațiu pentru a susține concerte, iar că șansa de a face acest lucru ar fi un vis împlinit. Și, a adăugat el, i-ar plăcea să o invite pe iubita lui Musk, cantautorul Grimes, la o colaborare “orbitală”.

„Cred că este cool și cred că are idei mari care funcționează efectiv. Am spus întotdeauna că vrem să fim prima trupă care cântă pe Stația Spațială Internațională”, a spus Coyne…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica