Prima dronă de la Sony: e bună, dar de ce costă atât

0 2

La începutul anului, Sony cocheta cu ideea de a dezvolta prima sa dronă. Iată că, noul dispozitiv a avut parte în sfârșit de un debut oficial. Deși este o dronă excelentă, Airpeak S1 are și un preț pe măsură.

Cu un preț de pornire de ”doar” 10.000 de dolari, Airpeak S1 se adresează direct producătorilor de filme profesioniști. Deși acest lucru ar putea fi și la îndemâna oamenilor cu venituri mai mari, care caută o nouă dronă de ultimă generație, specificațiile Airpeak sunt destul de impresionante.

Nu numai că Airpeak S1 poate atinge o viteză maximă de peste 80 km/h în doar 3,5 secunde, despre care Sony susține că este mai rapidă decât orice dronă cu preț comparabil de la DJI, este și prima dronă care poate fi echipată cu o cameră full-frame mirrorless. În loc să utilizeze un mic senzor încorporat și un modul de cameră, Airpeak S1 a fost conceput pentru a transporta o gamă largă de camere Sony mirrorless, inclusiv diverse versiuni ale modelelor a9, a1, a7r, a7s și recent anunțat FX3.

Airpeak suportă, de asemenea, un unghi de înclinare maxim de 55 de grade și, datorită motoarelor sale puternice, poate menține o poziție stabilă în timp ce filmează cu vânturi de până la 70 km/h. Marele dezavantaj al acestei puteri este că timpul maxim de zbor al Airpeak S1 nu depășește 22 de minute.

Prima dronă de la Sony vine cu modul de operare dublă

La fel ca în cazul majorității dronelor moderne, Airpeak S1 are o…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica