Prima bancă din România care-ți permite să faci investiții la Bursă: cum se procedează

0 2

Instituțiile bancare din România au tot venit cu soluții digitale și funcții suplimentare în aplicațiile de mobile banking. Acum, se face un pas și spre investiții la Bursă.

Libra Internet Bank e prima bancă din România care-ți permite să cumperi acțiuni și să le tranzacționezi din aplicația de mobile banking. E vorba de o premieră pe piața românească și totul a fost posibil printr-un parteneriat cu TradeVille.

Astfel, clienții persoane fizice ai Libra Internet Bank pot accesa bursă românească și marile burse internaționale, cu ajutorul aplicației de mobile banking a băncii.

Libra, prima bancă ce-ți permite să faci investiții la Bursă

Acestă funcție le oferă clienților Libra Internet Bank cea mai simplă cale de a deschide un cont de tranzacționare și de a investi direct de pe telefonul mobil la Bursă de Valori București și pe cele mai mari burse din lume, prin serviciul furnizat integral de către TradeVille. Oportunitățile de investiții locale și internaționale sunt la îndemână în același ecran, transferurile de bani din contul bancar în contul de tranzacționare sunt practic instant, iar asistență e promptă și prietenoasă.

“Continuăm să simplificăm lucrurile și să adăugăm valoare serviciilor pe care le oferim clienților noștri. Prin nouă opțiune, cei care vor să facă investiții pe bursele interne sau internaționale vor găși în aplicația noastră de mobil o secțiune dedicată, care le…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica