Prețul Samsung Galaxy Note 10, dezvăluit: cât de bogat trebuie să fii

0 9

După ce s-a aflat cam tot ce-ar fi relevant despre telefon, prețul lui Samsung Galaxy Note 10 mai era o dilemă. Iar dilema are răspuns începând de astăzi. Nu e chiar astronomic, dar nu-i deloc un telefon pe care l-ai putea cumpăra cu bonuri de mâncare.

Samsung, în premieră, va anunța anul acesta două versiuni din seria Galaxy Note. Astfel, Samsung Galaxy Note 10 va avea un ecran de circa 6,3 inci, cu margini foarte înguste. De cealaltă parte, Samsung Galaxy Note 10 Plus va fi un gigant cu ecran de 6,7 inci și același design.

Cel mai probabil vor fi diferențe și la specificații, dar nu semnificative. Până atunci, după ce-a trecut pe la FCC în SUA, a ajuns online și prețul.

Prețul Samsung Galaxy Note 10, în funcție de versiune

  • Galaxy Note 10, versiune standard: 1.000 de euro
  • Galaxy Note 10 Plus: 1.150 de euro

S-ar putea ca în dolari să rămână aproximativ la fel, dat fiind că tradițional în SUA dispozitivele mobile au fost mai ieftine. Altfel, versiunea de bază, la fiecare, nu-i deloc de neglijat. Pentru 1.000 de euro primești un telefon cu trei camere foto, 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM.

Când alegi versiunea Plus, tot 256 GB spațiu de stocare vor fi în standard, iar memoria RAM de 8 GB. Prețurile mai mari vor veni pe măsură ce alegi versiuni cu mai mult spațiu de stocare sau mai mult RAM. Încă nu e cert însă dacă Samsung va alege să aibă un Galaxy Note 10 de 1 TB sau se va limita la 512 GB. 12 GB de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica