Premiera Orange pentru România: 5G cu internet nelimitat și opțiune specială

0 1


Orange a lansat, oficial, 5G. Și a făcut-o în România dintre toate țările europene în care activează. Abonamentul nu-i mai scump decât cele cu care ești obișnuit, dar vine cu câteva opțiuni speciale. Totodată, Orange propune să-ți conectezi și ceasul la internet, iar el să fie independent de telefon.

Din 5 noiembrie, oficial, avem 5G de la Orange în România. Țara noastră e prima din grupul Orange în care serviciile 5G sunt active. Și asta în ciuda întârzierii licitație pentru 5G. Astfel, rețeaua de acum e construită pe infrastructura 4G, dar cu viteze mult mai mari.

Serviciile Orange 5G sunt disponibile în București, Cluj și Iași. Iar oferta comercială 5G vine cu produse în exclusivitate: number share, eSIM, HD Voice Plus, dar și Samsung Galaxy S10 5G ca telefon compatibil. Number share îți permite, de exemplu, să ai acces la internet pe un ceas inteligent fără să fie nevoie de conexiunea lui la telefon.

Ce înseamnă Orange 5G în România lui 2019

Înainte de toate, 5G e mult mai rapid. De aproape 10 ori mai rapid decât 4G și, deocamdată, acesta e principalul avantaj. În timp, vor mai fi implementate și folosite alte avantaje, cum ar fi că mai multe dispozitive pot fi conectate în același timp la internet sau că timpul de răspuns e mai mic.

În orașele în care operatorul a introdus 5G are o cotă de piață de circa 40%. Totodată, sunt și orașele în care dezvoltarea tehnologică e accelerată. Totodată, la…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica