Premieră de la Orange: ce e abonamentul digital Yoxo cu 140 GB de internet

0 0

Orange a anunțat un nou tip de abonament pentru piața din România. Se numește Yoxo, dar nu numele e cel mai important. Pe scurt, poți avea acces la 140 GB de internet cu 60 de lei pe lună. Și nu doar atât.

Operatorul susține că prin Yoxo poți rezolva totul online. Ai, în acelaşi timp, control asupra resurselor şi a costurilor. Astfel, Orange încurajează şi sprijină clienţii să acţioneze în mod responsabil: pe scurt, să stea acasă acasă, dar conectaţi cu cei apropiaţi.

Yoxo by Orange reprezintă o premieră pe piaţa din România. E primul abonament exclusiv digital, administrat prin intermediul unei aplicaţii disponibile pe Android şi iOS. Ai acces deplin online la opțiuni. De la crearea contului la achiziţia de extra internet şi opţiuni sau chiar anularea abonamentului, faci totul prin aplicație. E un demers pe care l-ai văzut până acum în Statele Unite ale Americii.

Orange promite că n-ai perioadă contractuală

Operatorul susține că Yoxo este primul abonament pe care îl oferă fără perioadă minimă contractuală. Astfel, dacă vrei, poți renunţa la acest serviciu chiar şi înainte de încheierea primelor 30 de zile.

Miza aici e flexibilitatea. Clienţii pot adăuga resurse suplimentare atunci când au nevoie, iar plata acestora se realizează digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, prin intermediul cardului bancar înregistrat în aplicaţie. La finalul lunii, pentru datele neconsumate, aceştia primesc bani…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica