Pozele cu Samsung Galaxy Note 10 care confirmă cea mai mare schimbare

0 6


Samsung Galaxy Note 10 va fi anunțat pe 7 august. Până atunci nu vor fi informații oficiale de la producător. Totuși, chiar și fără acestea, îți poți face o idee foarte bună despre ce va avea și nu va avea viitorul telefon. De exemplu, e confirmată acum, cu acest set nou de imagini, că seria Galaxy Note trece prin cea mai mare schimbare de până acum.

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat pe 7 august în New York. Tradițional, e un produs foarte așteptat, deoarece îți arată ce pregătește producătorul pe termen mai lung, dar și care sunt opțiunile mai business pe care le-a dezvoltat. Seria Note s-a remarcat prin ecranul mare și hardware ceva mai bun decât pe seria Galaxy S. Iar telefoanele Galaxy S10 au ridicat ștacheta în 2019, astfel că așteptările sunt mari și pentru Samsung Galaxy Note 10.

Ce afli din cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy Note 10

Vine ca o surpriză că vor fi două versiuni de Samsung Galaxy Note 10. Una dintre ele, cu ecranul cel mai mare, va fi denumită Galaxy Note 10 Plus. Ar avea un ecran de 6,75 inci 2K+ și tehnologia Dynamic AMOLED. Al doilea model, un fel de versiune standard, ar avea ecran de 6,28 inci 2K+ Dynamic AMOLED.

Până la un punct, ambele vor avea același hardware. Astfel, vorbim de procesor Qualcomm Snapdragon 855 sau Exynos 9820, 8 sau 12 GB memorie RAM și scanner de amprentă integrat în ecran. Vor folosi port USB-C, iar ce ar dispărea ar fi mufa pentru căști – Samsung e printre ultimii…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica