Poze cu schimbările prin care a trecut București în ultimii 10 ani

0 6


De la borduri supraetajate la fântâni arteziene cu luminițe, București se schimbă constant. Imaginile Google Streeet View sunt poate cea mai bună modalitate prin care să vezi diferențele.

Ca în orice oraș din lume, și în București schimbarea peisajului urban e iminentă și acesta poate fi diferit chiar și de la o săptămână la alta. Trotuarele nu duc nici acum lipsă de mașini și nici drumurile nu sunt tocmai reparate. Au mai răsărit în schimb clădiri, s-au mai desființat magazine, ori s-au construit complexuri de apartamente acolo unde n-ai fi călcat niciodată, în pustietate.

De ce contează cum arată Capitala pe Google Street View

Street View e opțiunea pe care Google ți-o oferă pentru a te ajuta să te descurci mai bine atunci când încerci să găsești o anumită locație. La o anumită perioadă de timp, mașinile Google cutreieră lumea în lung și în lat și capturează imagini direct din trafic cu localitățile prin care trece.

În vara anului 2019, Google își va trimite din nou mașinile pe străzi, însă de data aceasta va folosi noi camere și tehnologii pentru imagini mai de calitate. De asemenea, noua inițiativă a companiei include și un trekker, dispozitiv care va fotografia trotuare, zone pietonale și alte zone neaccesibile pentru mașini. Odată ce acestea vor apărea, vom putea vedea și mai bine cum peisajul urban se schimbă constant în București.

De data aceasta, am comparat imagini mai vechi cu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica