Poți să uiți de Mamaia: vacanța de lux pe care o vrei e în spațiu la bordul acestei navete

0 0


Elon Musk, Jeff Bezos și Richard Branson au spus că vor să facă turism spațial. Cel din urmă are și-o navetă specială pentru viitorii turiști, dar și costume spațiale deosebite.

În timp ce SpaceX face costume de astronaut pentru NASA, Virgin Galactic face pentru turiști. VSS Unity e naveta spațială care ar putea, într-un viitor nu prea îndepărtat, să găzduiască oameni care vor să se bucure de vacanțe în afara Pământului. Biletul nu va fi ieftin, cu siguranță, dar cel puțin la cum arată lucrurile acum ar putea fi și justificat.

Oricât de impresionantă ar fi, deocamdată nu există în formă fizică. Până să avem cu adevărat turism spațial, vom avea astfel de planuri. Totuși, potrivit Virgin Galactic, naveta VSS Unity va putea găzdui opt persoane.

Șase dintre acestea sunt cei care plătesc bilete, iar alte două persoane sunt parte din echipaj. Nu poate fi vorba, deocamdată, de servire la bord, dar poate că nici n-ar trebui să conteze asta.  Biletul va include și costume personalizate. Acestea sunt realizate de Under Armour și ar trebui să asigure o experiență cât mai confortabilă în spațiu. Under Armour semnează și designul scaunelor.

Cât de sigură poate fi o astfel de călătorie?

centura naveta virgin galactic

costum si naveta virgin galactic

Până la prima cursă, nu există niciun răspuns definitiv. Dar dat fiind că vorbim de-o ieșire în spațiu într-o zonă nu prea îndepărtată de Pământ, lucrurile ar trebui să meargă destul de ușor. Scaunele sunt…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica