Poți acum să traduci ce spune pisica ta cu această aplicație

0 2

Cine nu a visat ca într-o zi să poată descifra limbajul celui mai credincios tovarăș cu patru picioare? Aceasta este promisiunea promițătoare făcută de noua aplicație mobilă Meow Talk. Poți „vorbi” acum cu pisica ta.

Dezvoltată de fostul inginer Amazon Javier Sanchez, Meow Talk se bazează pe inteligență artificială și pe învățarea automată pentru a descifra mieunaturile pe care le produce pisica ta și a le traduce instantaneu în engleză.

Concret, cu cât „instruiești” mai mult aplicația, cu atât va fi mai capabilă să recunoască intențiile principale ale pisicii tale („Mamă!”, „Mi-e foame!”, „Vreau să vânez!”, „Te iubesc!” ”Mă doare” etc).

Aplicația care a fost lansată oficial la mijlocul lunii august a avut mare succes în timpul lockdown-ului și se situează chiar pe locul nouă printre cele mai descărcate aplicații de pe Google Play Store, cu peste 100.000 de descărcări.

HuffPost a dorit să testeze Meow Talk și a putut conta pe patru cobai pentru acest lucru: Ziggy, Zoya, Seoul și Basile.

Această tehnologie disponibilă pe Android și IOS nu pare să convingă însă specialiștii. Eva Moran, behaviorist pentru pisici, spune că este în primul rând un truc. „Mieunaturile sunt foarte diferite, în funcție de pisică, desigur. Stăpânii trebuie să se adapteze și la context, nu să ia de bun tot ce zice aplicația”, explică specialistul.

Javier Sanchez este conștient de faptul că…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica