Poșta Română bate pasul pe loc cu digitalizarea, dar se laudă cu aceste achiziții

0 0

Poșta Română e compania de stat care pare că nu a ținut pasul cu vremurile, iar de digitalizare nici nu se poate pune vorbi. Acum, însă, se laudă cu achiziții pe care le consideră de viitor.

Poșta Română pare că a rămas blocată în timp. E motivul pentru mulți cetățeni aleg servicii similare din zona privată, acolo unde investițiile în digitalizare nu lipsesc și lucrurile se mișcă mai ușor. Acum, însă, Poșta Română insistă că ține pasul.

Anunță că va cumpăra 15 vehicule electrice autoutilitare, folosindu-se de programele Rabla Clasic și Rabla Plus. Mai mult, va achiziționa și 8 stații de reîncărcare x 2 prize de câte 22 kw (cu operațiunea de montaj și autorizare incluse în ofertă), precum și servicii de asigurare CASCO și RCA pe un an.

Poșta Română cumpără mașini electrice

De precizat că reprezentanții companiei au menționat doar bugetul alocat pentru această achiziție, nu și modelele pe care vrea să le cumpere. Astfel, pentru achiziția autoutilitarelor electrice pentru Poșta Română se vor putea utiliza prime de casare, vouchere RABLA Clasic în valoare unitară de 6500 lei și vouchere RABLA Plus în valoare de 45.000 lei.

E vorba de 15 autovehicule pe care CNPR le va preda spre casare la REMAT, cu condiția aprobării dosarului de acceptare din partea Administrației Fondului pentru Mediu, întocmit și depus conform procedurilor cuprinse în Ghidul Programului de înnoire a parcului auto național…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica