Portofelul virtual al Apple, mai deștept: ce poți stoca acum

0 1

Într-o lume a digitalului, portofelul virtual devine o necesitate, Apple anunțând o nouă opțiune în cadrul aplicației sale. În viitor, singurul lucru de care vei mai avea nevoie, va fi iPhone-ul tău.

În timpul conferinței WWDC care a avut loc luni, această viziune a fost detaliată de către Jennifer Bailey, vicepreședintele Apple al serviciilor de internet. Aceasta a explicat actualizările care vin în cadrul Apple Wallet în iOS 15. Mai exact, ea a menționat că, în viitor, proprietarii de iPhone vor putea încărca permisul de conducere în Apple Wallet. Dacă totul va merge conform planului companiei, utilizatorii vor putea uita deja de portofelele fizice.

„În această toamnă, veți scana permisul de conducere sau ID-ul de stat în statele participante din SUA. Este atât de ușor. Informațiile dvs. de identitate sunt acum în Wallet”, a explicat Bailey.

Nu este clar de ce cineva ar accepta o scanare Apple a unui permis de conducere în locul realității, dar Bailey a promis că cel puțin o organizație se gândește la asta: „Și TSA lucrează pentru a permite punctele de control ale securității aeroporturilor ca primul loc în care vă puteți utiliza ID-ul digital”, a menționat ea.

Securitatea va fi asigurată pentru portofelul digital al Apple

Desigur, există potențiale probleme de confidențialitate atunci când vine vorba de digitalizarea informațiilor din actele tale de identitate. Un exemplu ar putea consta în faptul că…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica