Pocophone F1 nu reda filmele din aplicatia Netflix si in format HD

0 1.367

PocoPhone F1 a reusit sa ne impresioneze dat fiind faptul ca este un telefon de buget destul de atragator si cu multe optiuni speciale pe care le intalnim mai des la telefoanele de top din oferta operatorilor.

Surprinzator, acest model de smartphone reuseste sa ne ofere o experienta mai interesanta decat alte device-uri ce costa chiar si de 2-3 ori mai mult. Chiar daca are foarte multe plusuri, cei de la Xiaomi au trebuit sa renunte la anumite optiuni pentru a creea un device de buget limitat.

Banii economisiti se pare ca au fost chiar din sectiunea de licente pentru redarea continului protejat. Astfel PocoPhone F1 nu poate reda continut HD pe serviciile video precum cele de la Netflix.

Cei de la Android Pure au testat telefonul cu ajutorul aplicatiei DRM Info si au descoperit faptul ca noul model de la Xiaomi nu detine licenta pentru redarea continului video in format HD. Veti putea descarca aplicatiile care redau continut de pe Google Play insa calitatea clipurilor se va reduce la rezolutie SD.

Cel mai probabil majoritatea utilizatorilor nu vor observa aceasta problema fiindca nu sunt interesati sa foloseasca aplicatii de acest gen. Pana in prezent reprezentati de la Xiaomi nu au oferit nici o explicatie in ceea ce priveste lisa nivelului de securitate Widevine CDM.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica