Poate primul joc adevărat pe Netflix, are o dată de lansare: ce este Carmen Sandiego

0 0

Cei de la Netflix au mai experiment în trecut cu experiențe interactive pe serviciul de streaming, dar iminentul Carmen Sandiego ar putea fi cel mai apropiat de un joc.

Netflix va publica în curând o experiență interactivă intitulată Carmen Sandiego: To Steal or Not To Steal. Pentru prima oară, oficialii serviciului de streaming promovează acest viitor film ca fiind un joc interactiv. Cu alte cuvinte, anunță intrarea gigantului în domeniul dezvoltării de jocuri.

Black Mirror: Bandersnatch a fost prima lor tentativă în această direcție, dar a trecut mai bine de un an de atunci, iar eforturile companiei s-au conturat un pic mai bine. Oficialii serviciului s-au lămurit acum vizavi de ce este posibil sau imposibil de făcut printr-un clip interactiv.

În final, ideea este simplă. Carmen Sandiago: To Steal or Not To Steal este un joc video de aventură în care vei alege ce se întâmplă cu personajul principal prin intermediul unor comenzi simple. Apeși în stânga sau în dreapta pe telecomanda de la televizor sau orice alt dispozitiv pe care te uiți la Netflix. În acest mod, alegi destinul eroinei.

Nu este foarte clar dacă această aventură de doar 30 de minute va mai avea o continuare, doar probabil că destinul proiectul depinde de interesul abonaților la Netflix.

În Carmen Sandiego: To Steal or Not To Steal?, personajul principal este angajată să fure de către Villains International League of Evil (V.I.L.E.). Respectiva entitate i-a…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica