Plini de ură, rivalii chinezi ai telefoanelor mobile Huawei vor să valorifice nenorocirile SUA

0 2

Rivalii chinezi ai tehnologiilor Huawei, inclusiv Xiaomi, Oppo și Vivo fac mișcări agresive pentru a profita de cota de piață de la rivalul lor gigant, după ce sancțiunile americane intensificate au împiedicat lanțurile de aprovizionare ale Huawei, spun specialiștii din industrie.

Săptămâna trecută, Huawei a declarat că și-a vândut sub-marca de buget Honor pentru o cifră nedivulgată, în încercarea de a proteja lanțul de aprovizionare al acestuia din urmă de acțiunea SUA, ceea ce a făcut dificilă obținerea componentelor esențiale.

În același timp, rivalii chinezi ai Huawei miros sânge pe piața telefoanelor de nivel mediu și înalt. În luna august, un executiv Huawei a declarat că, compania nu va putea produce procesoarele sale emblematice care să alimenteze smartphone-urile sale de ultimă generație.

„Ceea ce putem vedea acum, fie de la Xiaomi, Oppo sau Vivo, este că își ridică previziunile pentru anul viitor”, a declarat Derek Wang, un executiv responsabil cu producția de la producătorul de telefoane Realme, care împarte un lanț de aprovizionare cu Oppo .

„Ei cred că sancțiunile împotriva Huawei îl vor afecta mai mult sau mai puțin pe piața internațională și ar putea dori să ia o parte din piață de la Huawei.”

Fondată în 2018, Realme urmează să își dubleze livrările de smartphone-uri la 50 de milioane în acest an, a spus Wang. Acesta a construit o bază cu oferte de prețuri scăzute în Asia de…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica