PlayStation continua parteneriatul cu UEFA Champions League si dupa 20 de ani

0 270

Cei de la Sony Interactive Entertainment au anuntat continuarea colaborarii PlayStation cu UEFA Champions League. PlayStation va sponsoriza la nivel global cea mai importanta intrecere sportiva din Europa impreuna cu alte cupe precum Super Cupa Europei, UEFA Youth League si UEFA Futsal Champions League.

20 de ani de la startul primei colaborari cu UEFA Champions League

Sony Interactive Entertainment a anuntat continuarea acestei colaborari longevive odata cu aniversarea a 20 de ani.

Relaţia cu UEFA este extrem de importantă pentru noi. UEFA Champions League este cea mai prestigioasă competiţie europeană de fotbal şi ştim că mulţi jucători PlayStation împărtăşesc pasiunea noastră pentru fotbal. Acest sport este vital pentru ADN-ul PlayStation, iar noi ne-am asociat cu UEFA încă de la începutul PlayStation, aşadar face parte din istoria noastră. Suntem încântaţi să confirmăm faptul că parteneriatul continuă până în sezonul 2020/2021 şi ne concentrăm în continuare pentru a le oferi jucătorilor noştri experienţe fotbalistice unice.” a declarat Jim Ryan.

Mai jos vei gasi si un infografic pe care Sony Interactive Entertainment l-a lansat odata cu sarbatorirea acestui parteneriat de sponsorizare in care se relateaza toate evenimentele petrecute inca de la prima colaborare din 1998. Sunt oferite si detalii despre castigatoarele celui mai ravnit trofeu pe parcursul acestor ani.

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica