Platforma cu conținut pentru adulți care face mai mulți bani decât te așteptai

0 0

OnlyFans nu face parte din lista clasică de platforme cu astfel de conținut, însă compania este extrem de valoroasă. De asemenea, creatorii pot face și ei sume considerabile.

Modalitățile prin care se pot face bani online sunt extrem de multe, în perioada în care trăim. Una dintre cele mai rapide și profitabile este reprezentată de oferirea contra cost a unui conținut pentru adulți. Iar unaul dintre cele mai profitabile instrumente pe care cei interesați le pot folosi este OnyFans. Nu e un studio de videochat, deși conținutul de pe platformă aduce foarte mult cu cel pe care l-ai găsi acolo.

Lansată în 2016, este o platformă bazată pe abonamente, unde utilizatorii pot vinde și/sau accesa conținut original, de obicei din categoria NSFW. Când utilizatorii se înregistrează pe platformă cu un cont de adult, au posibilitatea să posteze videoclipuri și fotografii cu conținut pentru adulți, care sunt protejate de un paywall. Pentru a putea accesa conținutul respectiv, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care se pornește de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari. Deși există și posibilitatea unor mesaje private plătite, creatorii nu trebuie neapărat să comunice cu cei care-i urmăresc.

Cifrele care „descriu” compania sunt destul de impresionante. OnlyFans menționa la începutul lui mai că, de la înființare, a plătit nu mai puțin de 725 de milioane de dolari către creatorii de pe platformă….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica