Planurile Apple, date peste cap: ce se întâmplă cu iPhone 12 și când se lansează

0 2

iPhone 12 e cel mai așteptat telefon al anului. Sunt estimări că vor fi trei versiuni, că prețul va fi mai mic pentru cea mai mică versiune, dar acum planul de lansare e un pic dat peste cap.

Tradițional, Apple a introdus un iPhone nou înainte de mijlocul lunii septembrie. Pentru 2020, dat fiind contextul global, lucrurile vor sta un pic diferit. Inițial, Qualcomm a indicat spre o amânare a iPhone 12.

Luca Maestru, director financiar al Apple, a confirmat zvonul. „Anul trecut, am început să vindem telefoanele la finalul lunii septembrie, anul acesta ne așteptăm ca stocurile să fie disponibile câteva săptămâni mai târziu”, a transmis acesta investitorilor, citat de The Verge.

În 2017, Apple a introdus iPhone 8 și iPhone X în septembrie, dar cel din urmă a ajuns în magazine în noiembrie. Pentru iPhone 12 ne putem aștepta la o lansare clasică, în prima jumătate din septembrie, cu o livrare aproape de mijlocul lui octombrie.

De ce iPhone 12 va fi important pentru Apple

Apple a întârziat lansarea unui telefon 5G. iPhone 12 ar fi primul cu noul standard și ar fi, totodată, primul model care face parte dintr-o serie de patru modele.

Ar fi vorba de un iPhone 12 Pro Max cu ecran de 6,7 inci, iPhone 12 Pro de 6,1 inci, un iPhone 12 Plus de 6,1 inci (eventual o actualizare pentru iPhone 11) și un model de bază cu ecran de 5,4 inci și un pic mai bun decât iPhone SE.

Contextul e că ultima mare actualizare făcută de Apple pentru linia de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica