Planul aproape nebun al creatorilor Pokemon Go ar putea avea succes

0 1

Pokemon Go a făcut senzație printre fanii francizei, însă creatorii săi par să aibă planuri ascunse în jocurile pe care le fac.

Harry Potter: Wizards Unite este ultima creație a companiei. Este un joc pentru telefonul mobil bazat pe realitate augmentată, dezvoltat de Niantic în colaborare cu Warner Brothers. Aici, jucătorii se luptă cu monștri și colecctează artefacte digitale pe străzi. Funcționează ca Pokemon Go: umbli pe stradă cu telefonul în mână în speranța că vei găsi obiectele de care ai nevoie.

Totuși, există și un aspect de care cei mai mulți dintre utilizatorii aplicației nu sunt conștienți: Wizards Unite colectează o cantitate surprinzător de mare de date legate de locația ta, pe parcursul deplasărilor tale.

Cum Niantic te folosește când te joci Pokemon Go sau Wizards Unite

În mare parte, Niantic domină magazinele cu aplicațiile sale, iar compania este și lider în ceea ce privește jocurile bazate pe realitatea augmentată. Niantic are și un plan ambițios: vrea să „mapeze ” întreaga lume digitală și să facă bani cu ajutorul acestor date. Poate face asta prin jocuri precum Pokemon Go sau Harry Potter: Wizards Unite.

Astfel, fiecare mișcare pe care o faci este documentată și stocată de aproximativ 13 ori pe minut. Jucătorii Pokémon Go au parcurs în total 14,3 miliarde de kilometri de la lansarea sa, în iulie 2016. Dacă Wizards Unite va avea același succes, planul creatorilor celor două jocuri…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica