Pirateria a îmbunătățit serviciile legale de streaming: cum au ajutat Popcorn Time, torrent și nu numai

0 11


În urmă cu zece ani, erai convins că pirateria în România nu are moarte, dar în 2019, mulți dintre prietenii tăi sunt abonați la Netflix sau împart un cont cu cineva, pentru că pirateria ”nu mai rentează” ca înainte.

Îți mai aduci aminte de vremea în care stăteai să descarci două sau trei ore o melodie? Acum, viteza de internet îți permite să descarci un film în 10 minute la calitate HD. Cu toate acestea, chiar și în țări sărace precum România, serviciile de streaming legal sunt mai populare ca niciodată. Chiar și în situația în care împarți un cont de Netflix, HBO sau Prime Video cu un prieten sau membri ai familiei, în mod indirect, generezi bani pentru industria cinematografică.

În urmă cu cinci sau zece ani, nu ai fi făcut asta, dar pirateria a influențat nivelul de confort derivat din utilizarea unor servicii de streaming. Prețul rezonabil combinat cu calitatea foarte bună a conținutului și, nu în ultimul rând, subtitrările în română, s-au aliniat la piraterie. Nici nu mai vorbesc de accesibilitate. Faptul că ai mii de filme și seriale pe telefon la o atingere distanță reprezintă argumentul suprem să te abonezi la o platformă online de conținut video.

Pirateria dus la apariția serviciilor de streaming

Poate suna absurd la prima vedere, dar faptul că te-ai abonat la Spotify, Netflix, Apple Music sau HBO reprezintă de fapt o adaptare a industriei legale la practicile tale. La un moment dat, confortul,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica