Piele ecologică din natură: ar putea fi cea mai bună alternativă la pielea naturală

0 3


Dacă încerci să adopți un stil de viață vegan, cu un impact minim asupra animalelor, ar fi bine să mergi dincolo de o alimentație sănătoasă și să cauți alternative la pielea naturală.

Există piele ecologică de mult timp în lume sau imitație de piele, dar puține astfel de soluții par atât de autentice precum cele din imaginile alăturate. În contextul în care ar fi bine să protejăm ecosistemul natural și fauna din fiecare colț al mapamondului, aceasta ar putea fi cea mai bună soluție pentru a descuraja uciderea unui număr mare de animale de dragul unei perechi de pantofi sau a unei poșete.

Cea mai nouă soluție găsită de cercetători pentru a crea produse din piele fără piele poartă numele Muskin și arată spectaculos. Pare piele întoarsă la prima vedere, dar este mult mai mult decât atât.

Muskin este o alternativă la piele realizată dintr-o ciupercă specială, mai precis din pălăria ciuperci. Este complet naturală și arată cât se poate de atrăgător. A fost creată de Zero Grade Espace, din Montelupo Fiorentino.

Ciuperca din spatele acestor creații este intitulată Phellinus ellipsoideus și nu este comestibilă, dar e disponibilă într-o varietate foarte mare de versiuni. Ca impactul asupra mediului să fie minim, în procesul de prelucrare nu se folosesc deloc niciun fel de chimicale. Luciul și anduranța în timp și-o ia din utilizarea unui tip de ceară ecologică. În natură, ciuperca se găsește în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica