Philips lanseaza monitoare cu performante de top si imagine UltraWide

0 338

Philips a anuntat zilele acestea lansarea unor noi modele de monitoare dotate cu hub USB-C. Este vorba despre un monitor Philips QHD de 27 inch si un altul  Wide QHD curbat de 34 inch.

Philips 349P7FUBEB este un model din gama de top a celor de la Philips, gama cunoscuta sub denumirea de Briliance P Line. Are un ecran curbat de 34 inch UltraWide special conceput pentru aplicatiile WQHD. Modelul 349P7FUBEB foloseste un panou MVA  de tip curbat. Aceasta forma ofera o experienta inedita utilizatorului care are parte de un efect de imersiune ce se poate observa in special in timpul jocurilor. Acest monitor va fi disponibil in magazinele din Romania incepand cu luna august 2018 iar pretul de pornire este de 3909 Ron.

Philips 272B7QUPBEB este un model destinat celor care lucreaza pe PC si promite sa ajute la imbunatatirea zonei de lucru si cresterea productivitatii. Are sloturi speciale pentru conectarea rapida a dispozitivelor de stocare si a altor device-uri periferice. Ca si modelul 349P7FUBEB dispune de SmartErgo Base. Este vorba despre un stand ce se poate ajusta pe inaltime si rotirea ecranului astfel incat sa obtii cea mai buna pozitie in fata monitorului. Philips 349P7FUBEB va putea fi achizitionat incepand cu luna august la pretul de 2069 Ron.

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica