Petreceri virtuale cu colegii sau prietenii: ce-i bine, ce-i rău, simplitatea

0 3

Petreceri virtuale de lucru? Nu te poți întâlni cu colegii sau nu poți dansa cu ei și este greu să intri în starea de discotecă de la biroul tău de acasă. Pe de altă parte, nu puteți răspândi boala, nu trebuie să vă întoarceți acasă de nicăieri și nu există nicio șansă de o întâlnire amoroasă ratată.
În epoca COVID-19, însă, opțiunile de gală sunt limitate. Companiile apelează la organizatori de evenimente pentru a crea evenimente sociale virtuale pentru personal. Și dacă lucrăm de acasă aici pentru a rămâne, unii se așteaptă ca cererea să continue chiar și după pandemie.

După aproape un an de când și-a făcut treaba de acasă, lucrătoarea fintech, Catharina Gehrke, a reușit în sfârșit să ia niște bârfe de birou în baia virtuală și zona de fumat la petrecerea online de Crăciun a companiei sale.

Evenimentul la care a participat a inclus o plimbare (virtuală) cu un taxi și un ring de dans, un imitator al reginei Elisabeta a II-a, o clasă de preparare a cocktail-urilor, plus coșuri (reale) de mâncare și băutură livrate celor 200 de petrecăreți – personalul blocat acasă.

„Deși stăteam singur în sufragerie, chiar m-am simțit ca la o petrecere”, a spus Gehrke, care conduce brațul suedez al companiei de asigurări online pentru animale de companie Bought By Many.

Gehrke a probat tot ceea ce „locul de desfășurare” avea de oferit, dar a spus că punctul culminant a fost să primească niște…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica