Performanța uriașă pe care a reușit-o WhatsApp după ce a ajuns la Facebook

0 2

WhatsApp este, de departe, cea mai populară aplicație de mesagerie. Și tocmai ce a reușit încă o performanță uriașă, cu care șeful Facebook se poate lăuda.

Dacă folosești WhatsApp, Instagram și, evident, Facebook înseamnă că datele tale sunt pe mâna lui Mark Zuckeberg. Nu înseamnă că trebuie să ai motive de panică (deși ai văzut scandalurile recente), dar e bine să știi cui i le încredințezi.

Recent, WhatsApp a reușit o performanță uriașă. S-a făcut un gigant și mai mare în zona aplicațiilor de mesagerie.

Performanța WhatsApp

WhatsApp a reușit să treacă de pragul de două miliarde de utilizatori, confirmându-și, astfel, poziția de cea mai populară aplicație de chat. În urmă cu doi ani de zile, spre exemplu, WhatsApp era la 1,5 milioane de utilizatori.

Astfel, intră în rândul clubului format din aplicațiile care au sărit de acest prag. Practic, calcă pe urmele companiei-mamă, Facebook, ce s-a dus deja în 2,5 miliarde de utilizatori. De altfel, rețeaua lui Mark Zuckeberg a decis să se laude cu și mai multe cifre.

A dezvăluit faptul că, în total, 2,26 de miliarde de useri deschid fie Facebook, fie Messenger, fie Instagram sau WhatsApp în fiecare zi. E de înțeles, așadar, ce putere poate să aibă Zuckeberg în lumea digitală de azi.

Familia de aplicații a adunat, în total, 2,89 miliarde de useri, o creștere de 9% față de anul trecut.

WhatsApp a fost fondată în urmă cu 11 ani și, în urmă cu șase…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica