Pe unde ai umblat: cum îți vezi istoricul locațiilor pe iPhone sau iPad

0 5


În cazul în care ai o curiozitate vizavi de plimbările tale de săptămâna trecută sau ale unei persoane apropiate, există o soluție simplă pentru a vedea istoricul localizării pe iPhone sau iPad.

La fel cum Google sau Facebook salvează cu sfințenie fiecare locație în care ai pășit de când ai devenit utilizator de smartphone, Apple utilizează un algoritm similar. S-ar putea să nu înregistreze la fel de multe destinații ca gigantul din Mountain View, dar un iPhone sau iPad știe dacă ai petrecut câteva ore la un restaurant sau ai fost la un prieten în celălalt capăt al orașului.

Identifică aceste lucruri ca fiind ”locuri semnificative”. Le găsești foarte ușor în meniul dispozitivului, le poți șterge sau, eventual, poți dezactiva salvarea lor pentru totdeauna. Întregul proces implică doar câteva atingeri în meniul de configurare.

Pentru a începe, fă un tap pe Configurări în ecranul principal de la iPhone sau iPad. De acolo, te interesează Privacy sau Intimitate, în funcție de limba pe care o ai configurată pe aparat. La secțiunea Servicii de localizare, trebuie să faci un tap pe Servicii de sistem. Acest buton îl vei găsi la capătul unei liste lungi de aplicații care îți accesează datele de locație sau au încercat să ți le acceseze și ai refuzat asta.

Odată ajuns în secțiunea Servicii de sistem, fă un tap pe Locuri semnificative în partea de jos a eranului. Autentifică-te cu codul de securitate, Face ID…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica