Pariul Amazon pentru tineri ar putea fi cea mai tare televiziune

0 3

Twitch este o platformă populară printre tineri, însă despre care nu multă lume știe că este deținută de Amazon. Acum, compania are planuri mari cu aceasta.

În esență, Twitch este o platformă pe care utilizatorii pot face streaming în timp real a videoclipurilor legate de jocuri video, în special a celor din zona e-sports. Acum, vine cu o îmbunătățire drastică pentru utiliziatorii săi. Twitch Studio a fost lansată marți, 12 noiembrie, și este versiunea îmbunătățită a platformei.

În esență, ideea din spatele acesteia este simplă: prin Twitch Studio, Amazon vrea să facă mai ușor pentru oricine să înceapă să facă streaming live. Le oferă utilizatorilor instrumente prin care pot face ca stream-urile lor să pară mai profesioniste, chiar dacă nu au experiență cu așa ceva.

După cum a explicat anterior compania, mulți oameni s-au gândit să se ocupe cu streaming-ul, însă au renunțat deoarece procesul a fost prea dificil. Noul software își propune să îi ajute să depășească obstacolul configurării unui stream pentru prima dată.

Twitch Studio este doar varianta intermediară prin care utilizatorii pot înțelege care e treaba cu streaming-ul live. Scopul e ca aceștia să treacă apoi pe Twitch.

Amazon vrea să facă mai mulți bani din Twitch

În spcial în rândul celor mai tineri, platofrma este extrem de populară. În medie, 15 milioane de utilizatori se conectează zilnic să vadă stream-uri live pe…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica