Păreri despre iPhone 11 Pro: telefonul care îngroapă camerele foto compacte?

0 28

Cu aproape o săptămână înainte să ajungă în România, sunt câteva păreri despre iPhone 11 Pro. Sunt două modele, ambele cu aceleași trei camere principale și diferența principală e dimensiunea. Apple a promis un telefon care să livreze rezultate foarte bune pentru fotografie și videografie. Din primele review-uri pare că a livrat.

iPhone 11 a fost lăudat, pentru că e cel mai ieftin iPhone de anul acesta, mai ieftin decât iPhone Xr, dar e excelent în 80% din scenariile de utilizare. De cealaltă parte, cele mai multe păreri despre iPhone 11 Pro și Pro Max se concentrează pe camera foto – sau, mai bine zis, pe ansamblul de trei camere foto de pe spate. Da, și autonomia e lăudata.

În conferința de presă dedicată prezentării noilor telefoane, Apple a spus că iPhone 11 Pro are o autonomie cu patru ore mai bună decât iPhone Xs. Iar autonomia iPhone 11 Pro Max e cu cinci ore mai bună decât a lui iPhone Xs Max. Și acestea sunt primele sale telefoane care primesc o cameră ultrawide, noutate introdusă de producători cu Android în urmă cu câțiva ani. Ce e însă atât de bun la noile modele? Ca să-ți fie mai clar, ți-am adunat mai jos mai multe păreri despre iPhone 11 Pro și Pro Max.

Păreri despre iPhone 11 Pro și Pro Max, telefoanele care nu revoluționează nimic, dar fac bine ce fac

Nilay Patel pentru The Verge

[…] cred că sunt mai mult decât suma actualizărilor anumitor componente din ele. Acestea sunt unele dintre cele mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica