Păreri despre iPhone 11: cel mai ieftin iPhone impresionează pe toată lumea

0 5

Până ajunge noul telefon Apple la noi mai durează o săptămână. În Statele Unite ale Americii a ajuns însă la primii oameni care să-l folosească. Așa că am adunat aici păreri despre iPhone 11, cel mai ieftin model de anul acesta. Și, până acum, e o recomandare de achiziție din partea tuturor.

iPhone 11 e un înlocuitor direct pentru iPhone Xr. Dincolo de un hardware un pic mai bun, păstrează același ecran, același design și primește în plus o cameră ultrawide. Sigur, e mai performant decât modelul de anul trecut, care a intrat recent la reducere în România, dar era de așteptat. Aceste păreri despre iPhone 11, adunate mai jos, îți arată ce înseamnă el pentru Apple.

Păreri despre iPhone 11 de la oamenii care l-au folosit deja

Nilay Patel pentru The Verge

E cel mai simplu review pe care l-am scris vreodată: iPhone 11 este cel mai bun telefon pentru cei mai mulți oameni care trec la un nou iPhone. E un telefon excelent, cu unele dintre cele mai bune camere de pe un telefon, și are o autonomie bună.

CNBC

În loc să încerce să ne impresioneze cu funcționalități experimentale, Apple a aduse metodic improvizații care pot fi folosite în viața de zi cu zi. […] îmbunătățește telefoanele un pic câte un pic în fiecare an, astfel încât, când telefonul tău va fi suficient de uzat, să ai o surpriză plăcută de cât de bune au devenit cele noi.

Lauren Goode pentru Wired

iPhone 11 are o autonomie foarte bună, în parte…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica