Paramount Chanel sarbatoreste a 55-a aniversare a actorului Johnny Deep

0 406

Johnny Deep este unul din cei mai cunoscuti si versatili actori de la Hollywood. Nascut pe data de 9 iunie 1963 in Owensboro, Kentucky, celebrul actor american a reusit sa devina idolul a milioane de fani din intreaga lume prin roluri celebre precum cel din Piratii din Caraibe sau Jack Spintecatorul.

Pentru celebrarea zilei de nastere a lui Johnny Deep, Paramount Chanel pregateste 2 lungmetraje celebre care l-au facut faimos in lumea cinematografica. Este vorba despre „Edward Maini-de-foarfece”, de la 19.50 si „Din Iad – Jack Spintecatorul”, de la 22.00.

Ascensiunea actorului a avut loc odata cu premiera filmului „Edward Maini-de-foarfece” din 1990 acolo unde a avut un rol magistral. Sansele sale de a prinde acest rol au fost foarte mici insa norocul a fost de partea sa deoarece regizorul Tim Burton a fost impresionat de modul in care Deep reusea sa interpreteze rolul lui Edward doar cu privirea, asa cum relateaza acesta. A fost un rol obtinut usor datorita carismei sale desi studioul Fox a insista ca Tom Cruise sa fie distribuit. Pentru rolul lui Edward s-au mai „batut” atunci Michael Jackson, Jim Carrey, William Hurt, Robert Downey Jr, nume grele in cinematografie si nu numai.

Dupa 11 ani, Deep a mai bifat un rol magistral in pelicula „Din Iad – Jack Spintecatorul”. A fost mereu impresionat de ucigasul in serie si misterul acestuia asa ca rolul i-a venit manusa. Personajul jucat de Johnny Deep l-a inspirat pe cercetatorul Russell Edwards care a publicat o carte in anul 2014 intitulata “Naming Jack the Ripper”  in care ii atribuie lui Aaron Kosminski toate crimele facute de celebrul Jack Spintecatorul.

Bineinteles ca celebrul rol din „Piratii din Caraibe” este cireasa de pe tort, un rol in care Johnny Deep este fermecator si dezgustator totodata. Acest rol l-a facut celebru in intreaga lume, i-a adus faima si lumea la picioarele sale.

Source Movie News
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica