[P] Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

0 1

Flanco a început campania de Black Friday în 25 octombrie și își așteaptă clienții cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse până în 23 noiembrie. Este cea mai mare campanie de Black Friday din istoria de 25 de ani a companiei și din acest motiv retailerul va oferi reduceri de până la 80% la peste 750.000 de produse.

Și pentru că 2019 a fost anul unor lansări de produse spectaculoase, v-am pregătit o selecție de 3 smartphone-uri și 2 televizoare Smart care se găsesc la prețuri foarte bune în această perioadă.

Smartphone-uri

Huawei P30 Lite este dotat cu o cameră triplă cu rezoluții de 48MP, 8MP și 2PM, care permite realizarea unor fotografii numai bune de postat pe rețelele sociale în perioada sărbătorilor de iarnă. Sau de ce nu, de a fi transformate în memorabile afișe de mari dimensiuni. Calitatea fotografiilor realizate de camera triplă de la acest teelfon este îmbunătățită prin utilizarea tehnologiilor de inteligență artificială. Îl puteți găsi la Flanco, la prețul de 999 lei, redus de la 1.399 lei.

Huawei P30, cu memorie de stocare de 128GB și cameră foto Leica Triple, vine cu o aplicație de editare video cu AI. Videoclipurile sunt editate automat cu filtre spectaculoase, viteze diferite și muzică de fundal. Acest model poate fi achiziționat la prețul de 2.249 lei, redus cu 850 lei de la 3.099 lei.

Samsung Galaxy A40 are o cameră duală de 16MP și 5MP și o memorie internă de 64 GB, astfel…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica