Opțiunea RCS-RDS de care nu știai: e mai tare decât ce are Google

0 6

RCS-RDS s-a remarcat în România prin serviciile de cablu și internet fix. Cel mai bun abonament de internet fix, denumit Fiberlink 1000, are însă o opțiune aparte. Poate că n-ai fost interesat de ea până acum, dar ar trebui. Asta pentru că te scapă de multe bătăi de cap, dar e și gratis.

Abonamentul Fiberlink 1000 de la RCS-RDS îți promite internet de tip gigabit, cu viteze impresionante. În condiții optime poți atinge 940 Mbps la download și 450 Mbps pentru upload. Asta dacă ești pe cablu, pentru că pe Wi-Fi mai scade viteza. Totuși, acest abonament RCS-RDS costă doar 40 de lei pe lună și nu primești doar internet.

Ce opțiune îți oferă RCS-RDS la pachet cu cel mai bun abonament de internet

Poate că nu știai, dar RCS-RDS are în portofoliu și Digi Storage. Este o alternativă la servicii mai consacrate, cum sunt Google Drive sau OneDrive de la Microsoft. Dar dacă ai abonament Fiberlink 1000, ai acces gratuit la 50 GB spațiu gratuit în Digi Storage.

Odată ce ți-ai configurat contul, ai acces de oriunde la fișierele tale, fie că sunt poze și videouri, fie că sunt documente. Ai aplicații atât pentru Android și iOS, cât și pentru Windows.

Ca să-ți faci o idee, la Google plătești pentru aceeași cantitate de spațiu circa 3,5 lei pe lună. La Apple plătești aprox. 4,2 lei, iar la Microsoft tot cam atât (vinde pachet de 100 GB pe lună cu 1,99 dolari). Astfel, dintre acești granzi, oferta RCS-RDS e mai mult decât…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica