OnePlus a confirmat prezenta senzorului de amprenta pentru modelul OnePlus 6T

0 1.483

OnePlus a confirmat prezenta senzorului de amprenta pe cel de-al doilea flagship cunoscut sub denumirea de OnePlus 6T. Acest model se alatura grupului restrans de telefoane care vor implementa aceasta tehnologie in urmatoarea perioada.

Senzorul de amprente pozitionat sub suprafata ecranului este evitat de foarte multi producatori consacrati. Pentru utilizarea lui este nevoie de mai multe compromisuri care ar putea afecta si calitatea imaginilor. Noua tehnologie evolueaza si mai este doar o chestiune de timp pana cand va fi disponibila pe majoritatea modelelor de top.

Este un upgrade important disponibil pe noul model 6T. Utilizatorii vor avea optiunea de a se autentifica prin optiune faciala si prin amprenta. Pentru identificarea cu amprenta ecranul este pornit pentru iluminarea amprentei. Se foloseste un senzor optic si procesorul responsabil cu accelerarea functiilor de inteligenta artificiala.

Noul model OnePlus 6T este mai gros cu 0.45 mm. Include un sistem triple-camera pe partea din spate. Lansarea ar putea avea loc in luna octombrie cu un pret de pornire de 550 dolari.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica