Oferta de Valentine’s Day cu care CFR Călători a dat startul glumelor pe Facebook

0 1


Luna februarie e aia în care românii împrumută din cultura americană și sărbătoresc Valentine’s Day. Nici CFR Călători nu stă deoparte.

Pe 14 februarie, americanii sărbătoresc Valentine’s Day, o zi dedicată, după cum o zice cultura lor, îndrăgostiților. Se fac cadouri, se pleacă în vacanțe, într-un cuvânt – se celebrează iubirea.

E o sărbătoare care a fost preluată și-n România. E motivul pentru care, pe la jumătatea lui februarie, găsești vitrine pline de ursuleți de pluș, inimioare de culoare roșie și căni personalizate cu tot felul de mesaje. Unii, mai tradiționali, sărbătoresc, de fapt, pe 24 februarie – de Dragobete.

Că ești fan sau nu, află că CFR Călători a decis să facă un pic de marketing de pe urma acestor sărbători. Și a venit cu oferte dedicate. Dată fiind infrastructura CFR, evident că internetul s-a umplut de glume și miștouri.

CFR Călători n-are trenuri decente, dar are idei de Valentine’s Day

Ofertele CFR Călători sunt valabile pe 14 și 24 februarie și sună cam așa:

Pe scurt, ai bilete la jumătate de preț pe anumite rute. Probabil acelea pe care consideră CFR Călători că se plimbă îndrăgostiții pe 14 și 24 februarie.

Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

„Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica