Oferta care te ajută să iei Samsung Galaxy Note 10 la preț mult mai mic

0 30

Samsung Galaxy Note 10 a fost anunțat pe 7 august și din 23 august va fi livrat clienților. Sunt două versiuni, în premieră, și prețul e în linia ultimilor doi ani. Dacă vrei să prinzi telefonul la preț mai mic, asta ar putea fi ziua ta norocoasă. Există o campanie în desfășurare prin care îți poți lua telefonul cu o reducere semnificativă.

Ce trebuie să știi despre Samsung Galaxy Note 10, înainte de toate, e că există o versiune de 6,3 inci și una de 6,8 inci. Prima are ecran Dynamic AMOLED Full HD+, în timp ce a doua are același tip de ecran, dar la rezoluție 2K+. Aceasta ar fi cea mai mare diferență. Urmează capacitatea bateriei: 3.500 mAh pentru versiunea mai mică și 4.300 mAh pentru versiunea mare.

Dacă ești axat pe foto-video, atunci trebuie să știi că oricare Samsung Galaxy Note 10 are același tip de camere: 12 MP wide, 12 MP zoom și 16 MP ultrawide pe spate, cu una de selfie de 10 MP pe față. Ansamblu de pe spate e același de la Samsung Galaxy S10. Galaxy Note 10 Plus are și un senzor 3D ToF pe spate, pentru aplicații de realitate augmentată.

Cât costă Samsung Galaxy Note 10 la liber

Oferta de acum a fost luată de la eMAG. Astfel, ai prețurile la liber și fără responsabilitatea unui abonament. Magazinul a listat deja telefoanele cu prețurile aferente pentru România.

  • Samsung Galaxy Note 10 de 6,3 inci cu 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM costă 4.500 de lei
  • Galaxy Note 10 Plus de 6,8 inci cu 256…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica