Ochelarii care-ți explică lumea: alternativa pentru Google Glass vine de la Amazon

0 3

Când auzi de ochelari high-tech, nu se poate să nu-ți vină în minte orice film cu spioni sau agenți speciali. Vestea bună este că nu trebuie să devii spion ca să vezi și tu cum e să porți ochelari inteligenți.

Amazon vine cu un nou produs de inteligență artificială capabil să vorbească și să interacționeze cu utilizatorul. Echo Frames sunt dispozitivul sub formă de ochelari în care sunt încorporate mici difuzoare și microfoane pentru a permite conversații cu celebrul asistent virtual al Amazon, Alexa.

Primul dispozitiv de acest tip, “auzibil”, permite utilizatorului să audă informațiile, știrile, notificările în loc să le vadă. Iar costurile ajung la doar 180 de dolari.

Cum funcționează ochelarii Amazon

Dispozitivul a fost creat să fie întotdeauna cu tine, așa că ochelarii Echo Frames au difuzoare îndreptate spre urechile tale astfel încât doar tu poți auzi sunetele, muzica sau apelurile.

În comparație cu Google Glass, prototipul de ochelari audio-optici propus de Google, Echo Frames nu dispun de funcții optice. Nu poți vedea informațiile. Ele sunt transmise auditiv de fiecare dată când apar notificările. Mic inconvenient sau beneficiu?

Echo Frames se pot conecta la internet sau Bluetooth cu ajutorul smartphone-ului personal. Durata de viață a bateriei este destul de redusă și poate rezista până la trei ore de ascultat muzică cu volumul la 60%.

Geoffrey A. Fowler, redactor în tehnologie pentru The Washington…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica