O Tesla pe pilot automat a făcut accident. Ce vină are șoferul?

0 7

Model 3 de la Tesla a fost implicat într-un nou accident rutier. A lovit o mașină de Poliție și, la fel ca dățile trecute, a fost de vină tot șoferul care s-a folosit de funcția Autopilot.

Model 3 de la Tesla a fost implicat, din nou, într-un accident rutier. S-a întâmplat în Connecticut, acolo unde modelul companiei lui Elon Musk a lovit o mașină de Poliție și un alt autoturism. Ambele mașini staționau în momentul impactului.

Autoturismul Tesla fusese setat pe funcția Autopilot, iar șoferul a explicat că totul s-a întâmplat într-un moment de neatenție. Nu e pentru prima dată când, odată activată această funcție a Tesla, se lasă cu accidente. Dar nu tehnologia e de vină. Ci șoferul, după cum preciza Tesla în cazuri similare.

Ce a spus șoferul Tesla după accident

Polițiștii americani au precizat că, din fericire, nimeni nu a fost rănit în carambol. Dar accidentul dă naștere unor noi discuții legate de funcția Autopilot de pe modelele Tesla. Șoferul a povestit că a setat această funcție, după care s-a întors spre bancheta din spate pentru a vedea ce face câinele său.

Mașina de Poliție era parcată în momentul impactului, dar avea aprinse semnalele luminoase. Mulți au dat vina pe funcția oferită de Elon Musk, așa cum s-a întâmplat și la precedentele accidente. Dar, în realitate, de vină sunt șoferii.

Tesla menționează în clar pe site-ul său că mașinile sale nu sunt 100% autonome. Cu alte cuvinte,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica