O româncă face valuri la nivel global în domeniul inteligenței artificiale: de ce au ales-o britanicii

0 4

O publicație importantă britanică a creat un clasament al celor mai influenți oameni din domeniul inteligenței artificiale care activează în Europa. Lista de 30 de nume include o româncă.

Poate nu te-ai fi așteptat ca românii să fie foarte talentați în materie de inteligență artificială, dar se pare că avem câțiva oameni foarte talentați în acest univers, chiar dacă activează într-o țară străină. Cel mai important nume pe care ar trebui să-l ții minte este Maria Luciana Axente, ea a fost inclusă pe lista celor 30 de ”guru al inteligenței artificiale din Europa.”

Lista pe care este inclus numele Lucianei a fost întocmită de publicația online Sifted, din Marea Britanie. Sifted este dedicată startup-urilor și tehnologiei. În spate, este susținută de Financial Times. Lista este menită să ofere o sursă de informare de încredere pentru pasionații de inteligență artificială, prin urmărirea pe Twitter a celor 30 de persoane influente.

În oceanul de informație online, este din ce în ce mai greu să găsești articole relevante sau actuale, mai ales pe domenii care progresează atât de rapid precum AI-ul. Publicația britanică și-a propus să-ți facă viața mai ușoară.

„Nu e întotdeauna ușor să găsești pe Twitter aceste persoane, așa că Sifted a selectat o listă practică a acestor guru ai inteligenței artificiale, pentru a-i urmări. Ei postează lucrări academice, oportunități de angajare, noutăți din…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica