O noua clauza interzice utilizatorilor Tinder sa dea in judecata producatorii aplicatiei

0 325

Tinder este un serviciu de matrimoniale dedicat tuturor categoriilor de persoane care vor sa isi cunoasca jumatatea sau persoane cu care sa intretina relatii sexuale. Este adevarat faptul ca este si un punct de pornire pentru relatii care se termina prost de cele mai multe ori, inselatorii si tot felul de abuzuri care duc la actiuni in instanta impotriva celor care au dezvoltat aceasta aplicatie.

De acum, Tinder a inclus o clauza prin care utilizatorii nu mai au voie sa dea in judecata producatorii aplicatiei. Cei care doresc sa faca insa acest lucru sau doresc sa aiba dreptul de a se inscrie ca parte vatamata la diverse procese colective, trebuie sa solicite in mod special exceptarea de la noile clauze impuse de creatorii aplicatiei.

Este necesar trimiterea unui email cu datele complete si numarul de telefon asociat contului de Tinder de pe care se face cererea impreuna cu o declaratie in care se specifica intentia de retragere din acordul de utilizare aplicativ retroactiv, insa nu mai tarziu de 30 de zile de la intrarea acestuia in vigoare.

Sunt multe exemple de discriminare in ceea ce priveste categoriile de varsta pe Tinder. Aplicatia cere persoanelor cu varsta de peste 30 de ani sa plateasca 20 de dolari pentru Tinder Plus. Persoanele mai tinere achita doar 10-15 dolari pentru acelasi serviciu. In acest moment are loc un proces in care se aduc acuzatii cu privire la discriminarea persoanelor transsexuale.

 

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica