O mare bancă din România a dat lovitura în plan internațional: ce trebuie să știe clienții

0 0

Clienții UniCredit Bank au noi motive de bucurie, deoarece instituția bancară a fost recunoscută de către publicația CFI drept „Best Social Impact Bank in Europa”, pentru al doilea an consecutiv.

Publicația Capital Financial International (CFI.co) a recunoscut UniCredit ca având cel mai mare impact social (Best Social Impact Bank) din Europa, în anul 2021.

Acesta este al doilea an consecutiv în care instituția bancară primește această recunoaștere internațională.

Conform reprezentanților băncii, care au făcut anunțul, juriul a apreciat angajamentul susținut al UniCredit față de un sistem de valori robust și eforturile semnificative în direcția integrării sustenabilității în strategie. Mai mult, oferta băncii de soluții pentru dezvoltare durabilă, inclusiv educația financiară pentru tineri și programele de consolidare a abilităților pentru femeile antreprenor au fost lăudate, precum și progresul clar al UniCredit în ceea ce privește mai multe obiective ambițioase de ESG.

„Suntem extrem de mândri de a fi recunoscuți din nou drept Best Social Impact Bank în Europa de către CFI. Continuăm să depunem toate eforturile pentru a ne atinge obiectivele de ESG, cu un angajament puternic de a ne sprijini clienții și comunitățile în actuala fază de tranziție, asigurând un parcurs corect pentru toți către o economie și o societate din ce în ce mai incluzive și durabile”, a transmis Roberta Marracino, Head of Group ESG…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica