O destinație din România, inclusă într-un top National Geographic

0 0

Cunoscuta revistă „National Geographic” a inclus țara noastră în clasamentul destinațiilor de top, în 2022. Croazierele pe Dunăre par a fi parte din noul trend al turismului internațional.

Iubitorii de vacanțe și călătorii (mai scurte sau  mai lungi) din toată lumea sunt sfătuiți de „National Geographic” să includă și România pe listă, anul viitor. Revista a realizat un top al celor mai atractive destinații, împărțite în cinci categorii de sine stătătoare, în funcție de preferințele turiștilor.

Așa cum era de așteptat, dat fiind specificul publicației, toate destinațiile turistice recomandate se află aproape de natură, sau chiar în mijlocul acesteia.

„În multe feluri, pandemia a oferit turiștilor din întreaga lume un moment pentru a reflecta și a reconfigura modul în care abordăm turismul”, a declarat George Stone, editor executiv National Geographic Travel, citat de CNN. Acesta a adăugat că „prin lista de anul viitor, Nat Geo aruncă o privire asupra a ceea ce este diferit, de la noua pistă de biciclete aflată lângă râul Sena, în Franța, până la noul Parc Național Chimanimani, situat în Mozambic, care subliniază noul angajament al țării pentru mediu”.

Conform National Geographic, cele mai interesante destinații culturale sunt: Muntele Jingmai (Yunnan, China), Tin Pan Alley (Londra, Marea Britanie), Hokkaido (Japonia), Procida (Italia) și Atlanta (Georgia, Statele Unite ale Americii).

National…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica