O aplicație imobiliară inovativă disponibilă în România. Ce este ZOOMO?

0 0

O nouă aplicație destinată pieței imobiliare este disponibilă în România. ZOOMO a fost creată de un grup de antreprenori români care și-au dorit să modernizeze piața românească de aplicații tip PROPTECH, oferind acces la un nou tip de interfață destinată tuturor celor interesați de tranzacții imobiliare.

Aplicația utilizează cea mai nouă tehnologie de REALITATE AUGUMENTATĂ, pentru a simplifica procesele de identificare, cumpărare sau închiriere de apartamente, case, terenuri, birouri și spații comerciale. Practic, ZOOMO și-a propus să modernizeze conceptul de afișe și anunțuri imobiliare clasice, aducându-le în era digitală.

Cui se adresează ZOOMO?

ZOOMO se adresează atât clienților în căutare de proprietăți spre cumpărare sau închiriere, cât și agenților imobiliari profesioniști dornici să îsi promoveze portofoliul sau să colaboreze și să aibă acces rapid la alte proprietăți în regim de exclusivitate.

Având în vedere dificultățile pe care le întâmpină atât clienții in procesul de căutare imobiliară cât si agenții profesioniști în a se diferenția și a schimba percepția despre calitatea serviciilor din domeniu, ZOOMO oferă soluția remedierii acestor neajunsuri.

Astfel, atât clienții cât și agenții imobiliari pot descoperi acum proprietăți disponibile în zona în care se află sau de care sunt interesați, chiar pe ecranul telefonului. ZOOMO este la fel de ușor de utilizat precum un…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica