”Nu vă temeți de Covid”: Donald Trump iese din spital cu cel mai prost sfat

0 0

În mod oficial, Donald Trump a fost confirmat cu coronavirus pe parcursul zilei de vineri și tot atunci a trecut pe oxigen. Acum încurajează oamenii să nu se teamă de Covid.

Inconștiența lui Donald Trump continuă să-i domine discursul electoral, într-o perioadă în care foarte mulți s-au întrebat ce se va întâmpla dacă își pierde viața. Aproape 210.000 de oameni și-au pierdut viața din cauza acestui virus, iar afirmațiile lui Trump după câteva zile petrecute în spital sunt simple. ”Nu vă temeți de Covid. Nu-l lăsați să vă domine viața”.

Aceasta este atitudinea unui om infectat cu coronavirus care a avut parte de cele mai avansate tratamente din lume, livrate de către cei mai pregătiți medici. Pe lângă Remdesesivir, președintele a primit un medicament experimental bazat pe anticorpi monoclonali de la compania Regeneron. O doză costă câteva zeci de mii de dolari. Nu în ultimul rând, sâmbătă a fost trecut pe dexametazonă, un corticosteroid administrat în cazuri foarte grave.

Chiar și așa, Donald Trump a pus suficient de multă presiune pe echipa medicală, le-a filtrat/cenzurat declarațiile, încât se pare că-și va continua tratamentul la Casa Albă. Este mai important pentru el să păstreze aparențele de om puternic, decât să-și continue tratamentul într-un mediu izolat, unde este mai puțin probabil să infecteze pe altcineva.

”Deși s-ar putea să nu fie încă în afara pericolului, echipa și cu mine…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica