Nu scapi de Messenger Rooms nici în Instagram, ca să nu uiți că Facebook controlează tot

0 0


În ultimele săptămâni, Facebook a făcut pași importanți pentru a-și uni toate aplicațiile sub aceeași umbrelă. Din acest motiv, găsești scurtături către Messenger Rooms în WhatsApp și Instagram.

Dacă ai o problemă cu Facebook și principiile lui Mark Zuckerberg, nu este suficient să vrei să renunți la cea mai mare rețea de socializare de pe planetă. Facebook mai deține WhatsApp, Instagram, Oculus, Giphy și o serie stufoasă de alte companii din online. Aceasta nu este neapărat o problemă în sine, dar având în vedere că gigantul american începe să le agregheze pe toate și să-ți importe datele dintr-o parte în alta, viitorul nu este foarte roz pentru intimitatea datelor utilizatorilor.

Cel mai recent gest făcut de Facebook pentru a-ți arăta că deține controlul asupra celor mai folosite aplicații de pe telefonul tău constă în introducerea unei scurtături către Messenger Rooms în Instagram. Acest update vine la câteva zile după ce am văzut o opțiune similară în WhatsApp.

În secțiunea de mesaje de pe Instagram a fost integrat un buton nou cu mesajul ”Crează o cameră” (Create a room). Abia după ce dai click pe el devine evident că acela este o scurtătură către Messenger Rooms și, de fapt, vei sări dintr-o aplicație în alta pentru a crea o videoconferință. Ca referință, Rooms funcționează într-o manieră similară cu Zoom, în sensul că poți crea camere virtuale cu până la 50 de persoane, iar noi…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica