Nu doar Facebook știe pe unde umbli: noua rețea socială care ”îți face traseul”

0 0

Toată lumea știe că Facebook cunoaște cu exactitate locația în care te afli, lucru care pentru unii este unul destul de îngrijorător. Acum, o altă aplicație va ști unde ești, cu ajutorul noilor hărți actualizate.

Aplicațiile mobile au tot mai mare nevoie de a ști cu exactitate unde ne aflăm. Dacă pe unii oameni îi înspăimântă teribil acest lucru, majoritatea utilizatorilor s-au obișnuit cu ideea că sunt urmăriți și profită la maximum de această tehnologie de localizare. Astfel, o altă aplicație  de social media își îmbunătățește hărțile, spre deliciul internauților.

Snapchat își actualizează harta în aplicație pentru a ajuta utilizatorii să urmărească locurile pe care le-au vizitat și unde ar putea dori să meargă mai departe. O actualizare lansată astăzi adaugă o nouă secțiune „Locații” pe hartă, cu secțiuni instruite pentru recomandări, locații pe care le-ai vizitat și „favorite”, în cazul în care vrei să revii la una dintre acestea.

Nu doar Facebook știe unde te afli

Ideea este similară cu Foursquare, iterația originală care este bazată pe check-in, cu excepția faptului că „check-in” constă în etichetarea unei locații specifice într-un Snap. Locațiile pe care le-ai etichetat sunt salvate automat apoi în fila „vizitate”, dar poți adăuga manual astfle de locuri și în lista „favorite”.

Ceea ce este interesant constă în faptul că Snap folosește și noua funcție…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica