Noul telefon pliabil creat de fratele lui Pablo Escobar te va face să uiți de Samsung Fold

0 2

Roberto Escobar este fratele celebrului lord al drogurilor, iar acum a creat Escobar Fold 1, un telefon pliabil la un preț rezonabil.

Toată lumea a auzit de Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din lume, însă puțini îl știu pe fratele mai mare al acestuia, Roberto Escobar. Acum, acesta lansează Escobar Fold 1, telefonul cu ecran pliabil mai ieftin decât cele existente deja pe piață.

Dești poate nu te-ai aștepta, specificațiile telefonului sunt destul de bune. Fold 1 rulează cu Android 9 și are un procesor Qualcomm Snapdragon 8. Dispune de două camere de 16 megapixeli și 20 de megapixeli și ecran AMOLED de 7,8 inci. De asemenea, are și un senzor de amprentă. Telefonul este capabil unul dual SIM și e liber de rețea, așa că poate fi folosit în orice țară, cu orice operator.

Partea și mai interesantă este că telefonul este destul de ieftin pentru ce poate să facă. Îl poți cumpăra direct de pe site-ul companiei, Escobar Inc., la prețul de $350 pentru versiunea cu 128GB spațiu de stocare. Versiunea de telefon pliabil Escobar Fold 1 cu memorie de 512GB costă $500.

Roberto Escobar va da Apple în judecată

Deși ai crede că principalul rival al Escobar Inc. ar fi Samsung, pentru că și aceasta are un telefon pliabil, Roberto spune că urmărește să depășească Apple. Escobar spune despre compania americană că îi păcălește pe consumatori și le vinde produse lipsite de valoare, la prețuri mult prea mari.

Ca dovadă,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica