Noul smartphone de la CAT are de toate, într-o carcasă pentru trânte

0 2

În cazul în care cochetezi cu un telefon care să reziste în orice condiții, te aștepți la niște compromisuri pe partea de performanță, dar noul CAT S32 este cât se poate de actual, din toate punctele de vedere.

CAT este un brand cu o lungă istorie când vine vorba de mașini unelte, dar și în materie de mobile, are smartphone-uri în portofoliu de aproximativ un deceniu, unele mai capabile decât altele. Cel mai recent dintre ele este intitulat CAT S32 și, deși nu are o margine inexistentă a ecranului și camere ascunse în crestături, compensează cu o serie stufoasă de particularități utile.

Încă de la primele modele, CAT a pus accent pe anduranță, atât din prisma autonomiei, cât și rezistenței la trânte. Noul S32 continuă trendul cu pricina. Gadgetul este construit în jurul unui panou de 5,5 inci cu o rezoluție nativă 720p cu un raport de aspect de 18:9. Panoul este protejat de zgârieturi și crăpături printr-un strat de DragonTrail Pro Glass. Spre deosebire de multe dintre smartphone-urile de pe piață, poți interacționa cu el atât cu mâinile ude, cât și cu mănuși.

CAT S32 este certificat IP68, pentru că rezistă 35 de minute până la 1,5 metri adâncime și MIL SPEC 810g pentru imunitate la șocuri și vibrații. Întreaga carcasă este cauciucată, atât pentru amortizarea impactului, cât și pentru a-l ține mai ușor în mână, fără riscul de a aluneca. În final, sigur, nu trebuie să-i cumperi o husă, iar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica